fbpx

Om Mindfit

Velkommen til Mindfit. Vi er dit online center for vækst og udvikling. Vi mener, at sundhed er en trilogi af sind, krop og sjæl. Mindfit bygger på et meget solidt sundhedsfaglig fundament med en bio psyko social tilgang.

Hos os finder du mange forskellige kurser. Vi tilbyder e-kurser, workshops og e-bøger. Alle er designet til at fremme indsigter og bevidsthed. De hjælper dig med vækst og helbredelse. Dette gælder både kropsligt og mentalt.

Vores mål er at hjælpe dig. Vi vil støtte dig i at pleje alle sider af dit liv. Dette omfatter dine relationer og forholdet til dig selv.

Hos Mindfit er der mange stemmer, ikke kun én. Vi samarbejder med flere erfarne terapeuter. Hver har sin unikke tilgang og viden. Du vil ikke nødvendigvis se deres navne fremhævet, men deres arbejde er værdsat. Hvert kursus, hver workshop og hver e-bog er skabt med omhu. Det handler om kvaliteten af vores materialer. Vi respekterer vores team-medlemmers ønske om anonymitet.

Vi tilpasser vores ressourcer til dine behov. Uanset hvad du søger, er vi her for at støtte dig. Søger du dybere selvindsigt? Har du brug for helbredelse? Ønsker du at leve mere bevidst og meningsfuldt? Vi er her for at hjælpe dig.

Tag det næste skridt med Mindfit i dag. Begynd din rejse mod personlig vækst og opdagelse.

MindFit Teams

Terapeutisk Team

Vores terapeutiske team består af dygtige og erfarne terapeuter. Vi værdsætter deres ekspertise og forstår, at mange af vores terapeuter sidder i stillinger af offentlig karakter, hvor deres navne ikke ønskes fremhævet. Dette giver vores team mulighed for at have frirum til fordybelse og sætte deres ekspertise i spil ved MindFit. Vi er stolte af at have et team af terapeuter, der arbejder professionelt og tillidsfuldt for at sikre den bedst mulige behandling for vores klienter.

Seksuel Sundheds Team

Seksuel sundhed er en del af vores samlede sundhed. Vi ser at almen viden drukner i informationer, skæve fortolkninger, misforståelser og tabuer, endda også det underbelyste om bagsiderne ved tabuer.
Derfor er det vigtigt at skabe et tillidsfuldt rum, hvor vi kan være åbne og ærlige om seksuel sundhed, i en sundhedsfaglig helhedsorienteret biologisk, psykologisk og social tilgang.
Livet forandre os, enten med tiden, sygdom, livsstil, traumer, sorg eller andet.

Hvert menneske er unik!

Spirituelt Team

Forskning siger os at det at have noget at tro på der er højere end os selv, rent faktisk er en sundhedsfaktor.
Flere og flere kendte mennesker og højtstående ledere nævner oftere i artikler om hvordan en spirituel inspiration støtter dem i deres retning og virke.
Hvad er det mennesker søger, når de ønsker at tænke anderledes, eller ændre sin tænkning?
Hvad inspirere os når vi vil tænke nyt?

Hvad er vi igang med at tænke, når vi lige pludselig får en genial ide?