fbpx

Klient udtalelser

Svigt og skilsmisse havde sat sig som en daglig smerte (og uønsket påmindelse) i mit venstre bryst. Som sundhedsfaglig vidste jeg at mit hjerte intet fejlede, mine muskler og led var velfungerende, men min indre stolthed og styrke havde taget et alvorligt knæk.
Jeg rakte ud til Steen, som på yderst professionel vis hjalp mig med at slippe smerten. Efter en dybdegående snak og afstemningsforventning, modtog jeg massage, guidede visualiseringer og selvkærlige øvelser, som jeg kunne tage med mig hjem. Udover at det var en smertelindrende og meget tryg sanselige rejse, har jeg også opnået større lethed i hele kroppen. Jeg er kommet i kontakt med min styrke og stolthed igen, og jeg føler mig feminin og frigjort. Jeg er meget taknemmelig herfor! Tak Steen, du får de varmeste anbefalinger fra mig.
/ Thea

Jeg har sjældent fået så fantastisk en behandling.
 
Hos Steen er der nærvær, han lytter og passer på han ikke overskrider ens grænser.
Behandling ved ham er både godt for sjælen og kroppen, uanset om man har ondt eller ej, så giver det bare en indre ro i længer tid.
Efter en hård tid med stress og en traumatisk oplevelse med vejrtrækningsproblemer og koncentrationsbesvær, kan jeg mærke en stor forandring.
Så jeg kan kun varmt anbefale ham og giver ham et stort 12tal med pil op., og jeg glæder mig allerede til min næste behandling hos ham, som selvfølgelig er bestilt.
Heidi, 49 år.

Jeg har prøvet mange typer af sundhedspersoner gennem mit liv. Alle siger at de arbejder med det hele menneske. Med Steen som behandler, er det første gang, jeg virkeligt har følt hvad det egentligt vil sige, og mærke hvilken forskel det gør at én behandler kan arbejde med det hele menneske. Jeg har ikke før oplevet en personlig udvikling i den størrelse, og det bliver ved. Jeg er virkelig imponeret over, hvad Steen får frem i mig.
Kirsten, 48, leder.

Da jeg startede hos Steen havde jeg fuldstændigt tabt forbindelsen til min krop. Jeg havde en følelse af at køre på et overdrev, og være ekstremt presset, uden at kunne forstå hvorfor.
Jeg oplevede dagligt kraftige følelser af vrede og frygt, og snappede ud efter menneskerne i mine omgivelser. Jeg havde svært ved at sove tungt, og var konstant udmattet. Jeg kunne ikke forklare hvorfor, og derfor var det skønt, at starte med at snakke med Steen før vi gik over til afspændingen. Jeg var i en meget analytisk og utrygt tilstand, og havde brug for kontrol, og brug for en følelse af at være i gode hænder. Jeg havde tidligere gået til massagebehandling, men uden at jeg blev inddraget, og det gav ikke rigtigt nogen effekt, fordi min hjerne ikke blev inddraget i processen.
Efter afspændingsbehandlingen følte jeg mig for første gang i lang tid afslappet. Derudover havde Steen bemærket at jeg havde hypermobile led, som gav anledning til en helt ny forståelse af mine problemer med grænsesætning. Det var ekstremt værdifuldt, og allerede ugen efter behandlingerne begyndte jeg at kunne sige fra og sætte grænser i situationer der før ville have været umulige for mig at sige stop i.
Jeg er af natur et meget åbent og nysgerrigt menneske, og jeg synes det er spændende at skubbe til mine forestillinger om hvad der er normalt. Derfor gav det fin mening at prøve taktil-massagen. Det gjorde mig tryg at Steen har en meget stor faglighed og professionalisme, og gjorde meget ud af at forklare, hvorfor en taktilmassage er som den er, og hvilke effekter den kunne have.
Den taktile massage har været enormt vigtig i min personlige udvikling. Jeg har over de sidste ti år arbejdet med et væld af forskellige selvhjælps-teknikker, men det har altid været rettet mod tænkning og hjerneaktivitet, mens jeg har brugt min krop til at presse mig selv og arbejde hårdt. Med taktilmassagen har jeg endeligt formået at komme over på den anden side, hvor det er mit hjerte og min sjæl der guider mig, og hvor jeg først og fremmest mærker efter. Jeg er i virkeligt stor trivsel, og har vendt mit fokus fra fortid til nutid og fremtid. Derudover har jeg genfundet min selvtillid og mit selvværd, og jeg har virkeligt en følelse af at jeg er noget helt specielt.
Anna, 31

Tak for sidst. Det var virkelig, virkelig rart og afslappende. …..  Jeg kunne mærke, jeg sov virkelig tungt om natten. Dette kunne jeg også understrege på mit armbåndsur, der også følger min døgnrytme. Jeg sov 8 timer og 43 minutter natten til tirsdag, hvoraf 5½ time var dyb søvn. Den plejer at ligge på mellem 3 og 4 timers dyb søvn pr. nat. Det er jo helt vildt. Mange tak for oplevelsen, Steen.
Gitte, 26 år, Grafiker

Jeg har de sidste femten år haft en følelse af, at dem jeg blev forelsket i var “de forkerte” og at jeg, og mine følelser, derfor også var de forkerte. Steens behandlinger har været en ekstrem velværeskabende selvforkælelse, som har mindet mig om min værdi, og styrket mig i min tro på mine følelser, samt i min evne til at sætte grænser. Det betyder at jeg nu tillader mig selv at stille krav, være ærlig og ikke mindst følge mit hjerte, og føle de følelser jeg har. Det gør at jeg føler mig meget mere levende, lattermild, kærlighedsfyldt og lykkelig. Det giver mig overskud og tiltro til fremtiden, og det giver mig troen på, at der er en mand for hvem jeg er det dyrebareste.  
Anna, 35

Steen er alt det en sublim behandler skal være. Fagligt ekstremt dygtig, rummelig, lyttende, nærværende og med et oprigtigt og dybtfølt ønske om at styrke og hjælpe sin klient.
Anne, 30

Afspændingsbehandling imod astma og allergi:
Som mangeårig allergiker har jeg lært at klare mig udenom det meste, der udsætter mig for allergisk reaktion, men alligevel kan det ske, at jeg kommer ud for noget, som skaber en akut reaktion med astma og nedsat lungefunktion. Dette skaber mange kraftige spændinger i kroppen, på meget kort tid, og det er min erfaring at Steen kan skabe forbedringer og normalisere åndedrættet meget hurtigt, og mere effektivt, end hvis jeg kun tager medicin, uanset om det sker ved akut medicinsk behandling af symptomerne, eller ved en længerevarende medicinering.
Med efterbehandlinger hos Steen, med få dages mellemrum over flere uger, undgås meget af den træthed, voldsom opspænding af især musklerne i torsoen omkring lungeområdet, og generelt ubehag, som normalt følger i kølvandet på akut astma og allergi, og jeg undgår flere gener, som griber voldsomt ind i hverdagen, f.eks. i evnen til at være fysisk aktiv, til at sove og spise, og dermed undgås også flere dages sygemelding, og jeg er meget hurtigere frisk igen.
Steen er både erfaren i at behandle med henblik på hurtig lindring af spændinger på grund af astma-og allergisymptomer og i afspænding generelt, med henblik på forbedret velvære på længere sigt. Afspændingsbehandlingen meget anbefalelsesværdig, og langt den hurtigste måde at få det bedre, og opnå mere overskud på.
Pia, 40 år, leder.

På min hjemmearbejdsdag, bestiller jeg Steen 1 til 2 gange om måneden til at komme hjem til mig, i 1 ½  til 2 timer, for at jeg kan få en taktil-massage. Jeg får rigtig meget overskud og mental energi i flere dage, lige som det påvirker min søvn meget positivt, når jeg tillader mig at tage tid til en professionel taktil-massage. Tiden er givet rigtig godt ud for mig.
Hanne, 53

Jeg kan kun anbefale en afstressende massage af Steen. En yderst professionel tilgang, der giver fuld tryghed. Utrolig afstressende og virkede i flere dage. Det var så lækkert at blive forkælet med den mest nærværende massage jeg nogensinde har oplevet, på den mest respektfulde måde, hele vejen i gennem. Det var virkelig hvad jeg havde brug for.
Camilla, 32 år.

Taktilmassage; klar anbefalelsesværdigt. Den har accelereret min personlige udvikling og min connection til min kvindelighed på en måde, jeg ikke kunne have opnået på andre måder.
Ann, 31

Mine børn siger at de har fået en gladere mor, efter mit forløb med afspændingsbehandling.
Helle, 36, Socialrådgiver

Jeg har nu sjældent hovedpine, efter mit afspændingsforløb. Tidligere havde jeg hovedpine næsten hver dag.
Maria, 45, Socialrådgiver

Jeg prøvede en taktil-massage af Steen, som jeg havde hørt om af en bekendt. Det var en rigtig dejlig og livgivende oplevelse. Meget respektfulde varme hænder. Jeg var fyldt med glæde og energi i flere dage.
Mette, 63