fbpx

GENTLENESS IS TRANSFORMATION

Tryk giver modtryk

Et tryk på kroppen, svarer kroppen automatisk tilbage med en mod-spænding.

Blidhed giver afspænding

En blid / Gentle berøring tager kroppen imod med afspænding, selv i meget små og dybe spændinger der kan påvirke kroppens flow, selv i meget dybe områder.

Dybdeafspænding

Den dybe blide behagelige tillidsfulde berøring, med rette guidning, kan forløse spændinger der har siddet længe. Den dybe ro og tillid er med til at afspændingen kan komme meget dybt.

Anatomi og fysiologi

Ud over den store anatomiske og fysiologiske viden til muskler, led, bindevæv og huden, så inddrages den store viden om sanserne, og deres sammenhæng med hjernen i sanseintegration, i en forståelse af at mennesker har forskellige sanseprofiler.

Mental medinddragelse

Både i en moderne sundhedsfaglig forforståelse, Body-Mind-Soul eller mere spirituel tilgang. Er der en gængs forståelse for at de mentale aspekter er en del af helheden sammen med kroppen.

Derfor medinddrages dette vigtige aspekt til fordybelsen.

Hjerteområdet

Blidhed omkring dette område kan virkelig afhjælpe spændinger. Dette er især gældende for kvinder, da området har en helt anden funktion end hos mænd. Udover at åndedrættet, som påvirkes af stress, fører til spændinger i brystkassen, har dette område hos kvinder gennemgået betydelige forandringer gennem processer som amning. Dertil kommer kvindens personlige forhold til området i forhold til kropsopfattelse og seksualitet. Ligeledes for forholdet til brysterne.

Hvordan er vores egne tanker, selvsnak og kodning til området.

Ofte sidder der ofte gamle hjerte relateret spændinger og kropsfornemmelser i området, lige fra nuværende til tidligere relations-sorg, bekymringer, usikkerheder m.v. som kan frigøres.

Transformation

Gentleness is the New Transformation.

Blidhed, Nærvær, Empati, Respekt, Bevidsthed, Tålmodighed, Omsorg, Indlevelse, Harmoni, Forståelse, Ro, Tillid, Frigivelse mm.

Forestil dig berøring, med disse kvaliteter…

Hvad ville det gøre ved dig?

Lær dine muligheder

Du lærer øvelser der gør dig i stand til at fortsætte din rejse med dine nye indsigter.

Dette er helhedsorienteret læring. Hjerne, nervesystem, tænkning, sanser, dybdeafspænding.

En ny verden åbner

Når oplevelsen har lagt sig, så opdager du hvor mange muligheder der er for at arbejde med nervesystemet og kropsområder, dybdeafspænding, stress i kroppen og mentalt og træthed, når nervesystemet har brug for ro til at genfinde sig selv.